--sukar didekati jika saling tidak megenali.

--berfikir sebelum melakukan sesuatu perkara

CliCk Di$iNi

Friday

Ducati 999...


perrrhhhh...

Tajuk mau gempak jer...haah..to all biker..nie perrhhh.. nak story ckit pasal 
product perrhhh terbaru..

DUCATI 999..(hehehe)


Actually..moto nie keluaran lme dah..skrang dah tak layan dah model jenis nie..
latest punya model ducati klu tak silap ak..jenis ala2 karton power rengers..hehehe

STREETFIGHTER

klu tak silap ak lah..minta sifu Ducati bri sikit tunjuk ajar k..hehe..
nie ada ckit tip, klu korang nak beli moto nie, try2 la contct2 owang dalam 

MALAYSIAN DUCATI CLUB

Mintak tunjuk ajaq depa..senior dalam bab moto nie der...


nie pic ak petik kat dalam blog DCM

So klu korang nak tau lebih lanjut pasal moto nie..
korang g kedai moto superbiker..
wat muka nak beli moto, then tnyer ar Bro kat situ..
ak biasa wat kejer nie kat area Megamall Seberang Prai.
bro kat situ ok ar..peramah...

klu korang minat nak dgr pgalaman ak soal bro kat kedai tue..jemputlah comment article nie..
nanti ak kluarkan 

Episode 2 about Ducati@Superbike (tue pon klu ada permintaanla)


perrhhhh..

dah terlajak la plak.. 

Selamat Menyelidik..

2 comments:

  1. ducati ni sangat mahal kan...

    ReplyDelete
  2. tak der la mahal sgt..boleh la...cuma nak guna tue agak berhati2 gak arh..klu jatuh mngis tak berlagu kort..heheheh

    ReplyDelete