--sukar didekati jika saling tidak megenali.

--berfikir sebelum melakukan sesuatu perkara

CliCk Di$iNi

Wednesday

BILIK SEMINAR SRI MANJUNG PERAK


BILIK SEMINAR SERI MANJUNG PERAK
==================================

Wahh.. lama dah tak upload aktiviti yang hebat2 dari insan yang luar biasa hebat..
Actually mood raya lagi ni.. 😎😎😎

Terima kasih diucapkan kepada Pn Roseleza dari Mary Kay Skin Care kerana sudi menggunakan perkhidmatan @BilikSeminarManjung pada hari ini.. (live update).
Semangat beliau yang sanggup datang dari Ipoh perlu kita contohi dalam mencapai sesuatu kejayaan dalam bidang perniagaan ini.. 💪 💪 💪

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

Kepada sesiapa yang ingin menjadikan smartroom seminar kami sebagai salah satu hub untuk anda bernetworking.. Jgn segan silu call or whastapp our team marketing phone no.

Kami di Hz Rental Resources menawarkan kemudahan Bilik Seminar bertaraf 5 Bintang.

* Tempat parking kenderaan yang luas.
* Kemudahan yang mencukupi
* Kawasan tumpuan penduduk Manjung
* Senang Dicari
* Tempat Makanan yang banyak
* Berdekatan dengan Eon Manjung Shopping Mall.

>> Bilik Seminar ini sesuai untuk anda membuat pelbagai jenis aktiviti seperti.
> Seminar
> Kelas Tuisyen
> Ceramah
> Taklimat
> AGM
> Workshop

LOKASI : Bersebelahan Hospital Pantai Manjung
KAPASITI : 40 Orang

En Hafiz 016-924 5797
Admi 019-311 2414

#bilikseminarmanjung
#bilikseminarlumut
#bilikseminarsitiawan
#smartroom
#smartclass
#ruangsiminar..

Saturday

BUKA UNLOCK BROADBAND

Salam perrrhhhhhhhhh.......


Bercerita mengenai BROADBAND nie...mesti ramai yang tertanya2..apa yang dimaksudkan dengan UNLOCK BROADBAND...

Seperti yang sedia maklum, di Malaysia..kita mempunyai beberapa rangkaian komunikasi seperti Celcom, Maxis, Digi..(antara yg paling femes la)...

Dipendekkan cerita... Company2 nie.. mempunyai HUAWEI (ala beruk band korang tue...owg putik kata huawei la) yang tersendiri... Celcom ada Huawei dia sendiri... maxis ada huawei dia sendia...digi pon ada sendiri...



Celcom Broadband


Maxis Broadband


Digi Broadband


Oklah senang citer...klu kita ada sim celcom iaitu..kita nak on9 pakai simcard celcom..so kita WAJIB pakai broadband Celcom gak kn... klu maxis pon mcm tue jugak...digi pon apatah lagi...


TAPI

disini..saya ingin membuka kepada semua rakyat malaysia satu peluang untuk membuka UNLOCK BROADBAND anda supaya anda boleh menggunakan mana2 simcard hanya dalam satu huawei (broadband) seperti contoh... ada hanya ada broadband dari company maxis... tapi celcom ada buat promosi kepada anda untuk melayari internet lebih rendah lagi daripada maxis... jadi anda tetap boleh langgan dan terus masukkan simcard celcom tersebut di dalam broadband maxis anda..

DENGAN  HANYA RM20 sahaja saya boleh membuka unlock broadband anda tanpa anda perlu membeli baru...
INGAT HANYA SERENDAH RM20 SAHAJA!!!

Jadi anda boleh menggunakan mana2 simcard dari mana2 jenis syarikat  hanya pada satu jenis broadband sahaja...


PROMOSI HEBAT!!!

saya membuka peluang dengan menawarkan harga serendah RM15 SAHAJA kepada sesiapa jua yang ingin membuka unlock broadband anda dengan syarat...

  • kita mempunyai pertalian darah, x kira sama ada sepupu sepapat ataupon bau2 bacang
  • kawan2 yang mengenali saya iaitu kita pernah bersekolah di tempat yang sama
  • KAWAN2 FB saya....
TAWARAN SERENDAH RM15 SAHAJA!!!!!

hubungi saya untuk maklumat lanjut... 0174568867 (apit)




Tuesday

Sakit Gigi

Assalamualaikum dan salam perrrhhhh...

wau..lme siot tak menaip kat blogspot nie..asyik dok berfecebuk and dok berkicto jer...nate mu mat pit oil...
terdetik di hati aku nak berblog jap nak citer pasai article nie la..sempena sakit yang teramat sgt dalm mulut ak nie..
tak tahan wooo....
sakit sangat maa...

so klu bleh nak share la ngan kengkawan pgalaman dan cara nak mngatasi masalah sakit gigi nie..

pgalaman ak..
aku nie bukannya mcm segelintir hamba ALLAH tue yang takut nak g jumpa doktor gigi...hahah..
ak nie bleh kata kerap gak la jumpa doktor gigi kat kampus ak tue..sampai doktor tue meluat tgk ak..tension..hahaha..padan muka dia..saper suwuh nak jadi doktor sgt..

tapi tue cite time tak sakit la.. mai tang bila sakit plak...
ak nak p jumpa doktor..mcm2 masalah timbol oill...

cite dia mcm nie..ak ada sbatang gigi nie..rosak teruk maa..dah tambal simen zaman muda2 dulu kort..
tup2 time ak gosok kumur gigi pakai natang nie



TTTTTUUUUPPPPP....
sekali batu terkeluar bhai..dibelek2..tgk2 simen ak dah tercabut..akhirnya..setelah bertahun lama..
aiyoo...

sehari dua..cool la lagi...bantai hari ketiga..
perrrrrhhhhh...
wa cakap sama lu..berdenyut2 kpala tengkorak ak dibuatnya..
mai malam plak..
tak tido lena dibuatnya..mmg seksa la sakit gigi nie wa kata sama lu ok..

tapi kan dalam AL-QURAN dah kata..smua pnyakit ada ubatnye kn..
hahahah...
korang nak tau ubat sakit gigi...

nantikan edisi seterusnya ok..heheheh...

oklah...ak nak out nie...just story pgalaman sakit gigi jer...
next time ak story rahsia kurangkan sakit gigi...nantikn lah ok...

salam mangakhiri...
pppeeerrrrrhhhhh....